Deal with Tasajo y guacamole special. Add the guacamole to the tlayuda and sprinkle a little coriander. Season with a little salt and heat in a comal or pan. Print recipe for: Tlayuda de Tasajo with Guacamole.
Guacamole is an avocado-based dip, spread, or salad first developed in Mexico. In addition to its use in modern Mexican cuisine, it has become part of international and American cuisine as a dip, condiment and salad ingredient. Узнать причину. Закрыть. Tasajo, pimiento verde, cebolla y quesillo fundido, sobre tortillas de maiz, servido con Guacamole. You work stewing griddle Tasajo y guacamole applying 2 technique and 3 furthermore. Here is how you reach.
procedure of Tasajo y guacamole
- You need of tasajo.
- You need of aguacates medianos.
Covered with a choice of guacamole or coloradito sauce and topped with fresh cheese. Cómo hacer guacamole casero, con una textura fantástica, como en México. Preparación paso a paso, vídeos, consejos y fotos. We're grinding an onion-jalapeno-cilantro paste in a molcajete for a delicious batch of homemade guacamole.
Tasajo y guacamole method
- En una sartén con aceite ya precalentado agregar un trozo de tasajo y freír. (También puede ser asado y sabe delicioso).
- Una vez cocido el tasajo por ambos lado, agregar una tortilla arriba para que agarre el sabor (opcional).
- Para el guacamole, solo agregar el aguacate ya pelado a una chilmolera, machacar, agregar sal al gusto y un poquito de agua..
Don't forget a final squeeze of lime, so good! Grilled tasajo, cecina or chorizo, served with rice, black beans and green salad. Servido con guacamole, ensalada y consomé. MANJAR DE CARNE ASADA, Guacamole y Cebolla Asada. Avocados From Mexico provides the best guacamole recipes, facts and news about your favorite dip that can be enjoyed year-round.
0 comments:
Post a Comment