Alleviate Hummus coupon. Обжаренная на гриле курочка, хумус, салат из свежих овощей. Заправляется соусом тхина , соусом амба. Подаётся в пите или на тарелке. This is my favorite hummus recipe! With a few simple tricks, you really can make Watch How We Make It.
From Turkish humus or directly from Arabic حُمُّص (ḥummuṣ). enPR: ho͝o'məs, IPA(key): /ˈhʊməs/. enPR: hŭ'məs, IPA(key): /ˈhʌməs/. enPR: ho͞o'məs, IPA(key): /ˈhuːməs/. hummus (usually uncountable, plural hummuses). Learn how to make hummus with this easy homemade hummus recipe! It's quick and easy to make, super-smooth and creamy, and tastes so fresh and flavorful! You move brewing warm up Hummus employing 10 instructions as well as 7 also. Here is how you pull off.
procedure of Hummus
- Prepare 2 tarros (400 gramos) of garbanzos cocidos.
- add 2 cucharadas grandes of tahini.
- Prepare 2 dientes of ajo.
- This 1 cucharada pequeña of sal.
- then 1/2 cucharada of comimos.
- Prepare of El zumo de un limón.
- Prepare 1 poco of pimentón dulce.
- Prepare of Perejil.
- then 1 chorro of aceite de oliva.
- You need 1/2 vaso of agua.
Hummus is a middle-eastern food composed of chickpeas, or garbanzo beans, and tahini, a paste Hummus is typically eaten with pita or other flat bread. Because both chickpeas and sesame seeds. All you need are a few cans of chickpeas, some tahini, olive oil, some seasonings, and a food processor. Hummus, that creamy dip that hails from the Middle East, has a reputation as a clean, healthy food.
Hummus modus operandi
- Enjuagamos bien los garbanzos bajo el chorro de agua fría. Los escurrimos y lo echamos al vaso de la batidora. Acuérdate de apartar unos pocos para la decoración..
- Añadimos los dientes de ajo pelados, la sal, el comino,el zumo de limón y la salsa tahini..
- Salsa tahini; Para hacerla es muy fácil, simplemente en una sartén añadimos el sésamo, lo doramos y cuando esté, lo volcamos al mortero, machacamos bien y echamos un chorro de aceite, debe quedar una pasta. Y estaría listo..
- Batimos bien la batidora, e iremos añadiendo poco a poco el agua, hasta que quede una crema cremosa con cuerpo. No hay que pasarse con el agua, porque debe quedar con textura, parecido al guacamole..
- Pasamos el hummus a un bol, y con la cuchara presionamos el centro, mientras hacemos círculos con ella..
- Luego decoramos con un poco de perejil picado y pimentón dulce, repartimos los garbanzos que teníamos reservados para decorar.
- Rematamos el hummus con un chorro de aceite de oliva, y listo. A comer!.
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